PYRO

Pyrotechniek of podiumvuurwerk


Pyrotechiek, voor ons nog steeds het mooiste effect op een podium, hier zijn zoveel mogelijkheden dat onze creativiteit eindeloos is in deze materie. Deze toepassing heeft zoveel mogelijkheden, kleuren, hoogtes en effecten!

FONTEINEN (gerbs)


Ook gekend als vuurwerkfonteinen, deze zijn te krijgen in verschillende hoogtes en duurtijden, deze gerbs kunnen tot 18 meter en 20 seconden lang. Producten hebben geen fall-out,

dus deze zijn erg veilig, deze kan je gebruiken op alles soorten podia. Er is ook een variant om op te hangen zodat je een mooi watervaleffect kan krijgen.

MINES, COMETS, TRACERBOARDS


Dit zijn eigenlijk de varianten voor het indoor gebruik van het buitenvuurwerk, deze producten zijn er in heel wat verschillende toepassingen, hoogtes van 2 tot 20 meter en dit ook in verschillende kleuren en zelfs met crackle- of shimmer effect.

Producten zijn vaak heel kort maar knap en geeft altijd een knallend effect tijdens de show.

HARDWARE


We werken met draadloze systemen, voor de kleinere events gebruiken wij het Lemaitre Surefire systeem en voor de grote producties gebruiken we het Cobra systeem. Onze systemen zijn uiterst betrouwbaar en gemakkellijk in gebruik zodat we altijd veilighied kunnen garanderen! Wij beschikken over een breed gamma toestellen.